Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen items in uw winkelwagen

0

Retouren

Voldoet een besteld artikel, om wat voor reden dan ook, niet aan uw wens, dan is het mogelijk om het artikel binnen 14 dagen na aflevering terug te sturen. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat de verzegeling/verpakking van de artikelen niet verbroken mag zijn en de artikelen in ongeschonden staat bij Plus-Speelgoed.nl worden afgeleverd. Indien dit aspect niet in acht wordt genomen, dan kunnen wij de artikelen helaas niet terugnemen en de betaling niet ongedaan maken.

Mocht het artikel tijdens het transport van ons magazijn naar u beschadigd zijn geraakt, dan dient u het product ook ongeopend en ongebruikt in de aangetroffen staat aan ons te retourneren.

Kosten

De retourkosten zijn voor uw eigen rekening, behalve als:

- wij het verkeerde product geleverd hebben
- wij de verkeerde aantallen geleverd hebben
- het product bij u beschadigd is aangekomen.

Neem in dit geval contact met ons op.

Retour procedure

  1. U stuurt een e-mail naar onze klantenservice info@plus-speelgoed.nl met daarin uw ordernummer en de producten die u wilt retourneren (en de reden).
  2. Verpak de artikelen zodanig in karton, dat deze niet kunnen beschadigen.
  3. Stuur de pakbon of een briefje met het ordernummer en uw naam en adresgegevens mee, zodat ons magazijn uw retour correct kan verwerken.
  4. Verstuur het pakket naar onderstaand adres. Wij adviseren u om dit te doen met een PostNL pakketzegel, zodat het pakket te traceren is en u eventueel verlies kunt claimen bij het verzendbedrijf. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken of beschadigen van een retour gezonden pakket.
  5. Als de producten ontvangen zijn, dan worden deze gecontroleerd en beoordeeld op eventuele gebreken en compleetheid. Na controle en goedkeuring storten wij het aankoopbedrag alsmede de eventuele originele afleverkosten binnen 14 werkdagen retour op uw rekening.

Retouradres:
Plus-Speelgoed.nl
t.a.v. afdeling Retouren
Herenweg 15

3602AM Maarssen


 

© 2015 Plus Speelgoed