Cart:

0 item(s) - € 0,00
U heeft geen items in uw winkelwagen

0

Over Plus-Plus

De bouwstenen van Plus-Plus kunnen in alle mogelijke vormen worden samengevoegd, zodat het eindeloze bouwmogelijkheden biedt. Door deze eigenschap is het ideaal leerzaam speelgoed en vormt het een goede ondersteuning bij:

- het herkennen, benoemen en sorteren van kleuren
- de stimulering van fantasie en creativiteit 
- de ontwikkeling van ideeën en fijne motoriek
- het inschattingsvermogen
- het concentratievermogen bij het in elkaar steken van de stukjes

Over Plus-Plus

U zult zien dat de bouwwerken steeds ingewikkelder worden naarmate het kind meer bekend raakt met Plus-Plus. En mocht uw kind even geen inspiratie hebben, dan kan het zich laten inspireren door de flyer met afbeeldingen van mogelijkheden erbij te pakken. Deze zit in elke Plus-Plus verpakking. 

De gladde, rubberachtige textuur van de bouwstenen van Plus-Plus voelt prettig aan. Hierdoor is het materiaal heel geschikt voor jonge kinderen en het zorgt ervoor dat de stukken makkelijk in elkaar te schuiven zijn. Toch bieden de bouwsteentjes genoeg grip zodat het kunstwerk van uw kind niet uit elkaar valt.

Voor steeds meer kinderen van tot 12 jaar is Plus-Plus hun favoriete speelgoed. De gladde textuur van de bouwsteentjes van Plus-Plus voelt prettig aan, de bouwsteentjes zijn makkelijk in elkaar te schuiven maar hebben tegelijkertijd voldoende grip zodat kunstwerken niet uit elkaar vallen. Spelen met Plus-Plus is goed voor de ontwikkeling van kinderen. De bouwsteentjes stimuleren onder andere de fijne motoriek, het concentratievermogen en het ruimtelijk denken en dat allemaal spelenderwijs!

Plus-Plus Mini
Plus-Plus is verkrijgbaar in twee maten. De kleinste van de twee heer 'Mini':


Over Plus-Plus mini

Met de Plus-Plus Mini bouwsteentjes van 2 cm kunnen kinderen de leukste creaties maken! De gladde textuur van de bouwsteentjes van Plus-Plus voelt prettig aan, de bouwsteentjes zijn makkelijk in elkaar te schuiven maar hebben tegelijkertijd voldoende grip zodat kunstwerken niet uit elkaar vallen. Spelen met Plus-Plus is goed voor de ontwikkeling van kinderen. De bouwsteentjes stimuleren onder andere de fijne motoriek, het concentratievermogen en het ruimtelijk denken en dat allemaal spelenderwijs!


Plus-Plus Midi
Ook zijn er steentjes in de maat 'Midi' verkrijgbaar, met zachte bouwsteentjes van 5 cm voor de kleine kinderhandjes (2 tot 6 jaar).


Over Plus-Plus midi


In Denemarken, waar Plus-Plus wordt ontworpen en geproduceerd, wordt het al sinds decennia op de kinderopvang en bij basisscholen gebruikt.

Het speelgoed ondersteunt de ontwikkeling van kinderen en geeft ze veel speelplezier!

© 2015 Plus Speelgoed